sunnuntai 2. kesäkuuta 2013


 
Y-tunnus 2002327 -7ME ITSE MÄÄRITTELEMME NURMEKSEN PAIKAN MAAILMASSA


Tämän blogin kirjoittamisen historia

Nämä ovat Nurmeksen Yrittäjät ry:n uudet www-sivut.
Tämä on Nurmeksen Yrittäjät ry:n ensimmäinen blogi 
ja ensimmäinen puheenjohtajan kirjoittama blogi. 
Tämä on samalla ensimmäinen blogi, jonka minä kirjoitan koskaan. Tavallaan hetki on siis monella tavalla historiallinen. Nurmeksen Yrittäjät ry:n hallituksen Ella, Niilo, Minna, Raili, Marko, Tuula, Tuija, Eero ja Pasi tekivät historiallisen päätöksen helmikuussa 2013 hankkia yhdistykselle oma alusta ja omat nettisivut. Toukokuussa 2013 ne julkaistiin. Samalla päätettiin, että puheenjohtaja aloittaa blogin kirjoittamisen. Blogia kirjoitetaan, jos halutaan tuoda julki mielestään julkisuutta ansaitsevia tärkeitä asioita ja ajatuksia. Nurmeksen Yrittäjät ry toimii omien jäsenyritystensä hyvinvoinnin edistämiseksi, siten samalla myös koko Nurmeksen eduksi. Siksi on tärkeää, että yrittäjien näkökulmia ja ajatuksia tuodaan esille. Nyt meillä on siihen yksi nykyaikainen väline lisää. Puheenjohtajan blogi julkaistaan kuukausittain, 
kuukauden 1. maanantai-iltana eli 3.6., 1.7., 5.8., 2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.


Asiat etenevät jos asioita hoidetaan

Nurmeksen yrittäjät ry tiivistää yhteistyötä mm. nurmeslaisten yhdistysten ja seurojen kanssa. 17.4.2013 yhteisneuvottelutilaisuuteen saapui kutsumistamme yhdistyksistä mittava edustus. Mukana oli myös kaupunginjohtaja Asko Saatsi.
Esitimme Askolle toiveen, että yhdistyksillä olisi käytössään yhteinen tila yhdistysten kokoontumisia varten. 9.5., äitienpäivän alla, luin Ylä-Karjalasta, että Nurmeksen kaupunki on järjestänyt yhdityksille kokoontumistilat ja laitteistoa yhdistysten käyttöön. Tämä on sitä asioiden hoitamista. Saman numeron (52/2013) Ylä-Karjalassa luki, että nuorisokahvilalle on osoitettu kokoontumistilat ja julkaistiin kaupungin yhdistyksille myöntämät toiminta-avustukset. 
Tämä on asioiden hyvin hoitamista!
 Näillä – todellisuudessa tosi pienillä panostuksilla – saadaan kaupungissamme aikaan tärkeitä positiivisia ja imagollisia toiminnallisia tuotoksia.  Arvoisat päätöksentekijät, paljon kiitoksia – tekemänne panostukset eivät mene hukkaan!

Asenne ratkaisee- aina

Jos mielimme saada aikaan jotain parempaa, meidän tulee siis tehdä jotain. Asenteemme voi kuitenkin jarruttaa, jopa estää, tavoittelemamme lopputuloksen. Asenne paljastaa meidät, sillä sitä ei voi peittää vaikka parhaansa yrittäisi. Asenne näkyy silmistä, todentuu teoista, paljastuu sydämen ja mielen levollisuudesta.
Vain onnistujan asenteella tulemme onnistujiksi ja olemme onnistujia!


 Ella Kärki
puheenjohtaja
 Nurmeksen Yrittäjät ry

YRITTÄJYYS KANTAA SUOMEA – YRITTÄJYYS KANTAA NURMESTA